Charovna.com Моят профил  Количка за пазаруване  Поръчка  
  Начало » Online Магазин » Условия нa ползване Моят профил  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Катaлог
ПОДАРЪК ЗА НЕЯ->
ПОДАРЪК ЗА НЕГО->
ПОДАРЪЦИ ЗА ДВАМА->
КАРТИЧКИ
Промоции
Новини Напред
Палитра сенки за очи Dear Lee Hollywood 02
Палитра сенки за очи Dear Lee Hollywood 02
25.00лв.
16.25лв.
Горещи изненади!
Производители
Бързо търсене
 
Въведете дума за търсене.
Разширено търсене
Информация
Site Map
най-често търсени
Условия нa ползване Условия нa ползване


ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН Чаровна.ком

Добре дошли в онлайн магазин CHAROVNA.COM. Моля прегледайте внимателно общите условия за ползване, които са в сила докато ползвате този сайт:

1. Онлайн магазин CHAROVNA.COM е собственост на Маркиза Груп ООД, наричано по-долу накратко Търговец.

2. Посещаването на онлайн магазин CHAROVNA.COM и извършването на каквито и да било действия в него от Вас означава, че вие приемате настоящите условия за ползване.

3. Търговецът си запазва правото да променя условията за ползване на сайта по всяко време, като новите условия влизат в сила в момента на публикуването им. Търговецът може по всяко време да променя, мести, добавя или изтрива компоненти от този сайт без предупреждение.

4. В съдържанието на онлайн магазин CHAROVNA.COM са използвани запазени знаци и лога, снимки от каталози и фотосесии, на различни фирми и правата върху тези материали принадлежат на съответната фирма. Всички останали материали от съдържанието на сайта (включително, но не само снимки, графики, текст, илюстрации и дизайн) са собственост на „Маркиза Груп” ООД.

5. Съдържанието на онлайн магазин CHAROVNA.COM е предназначено единствено за персонално, некомерсионално (с изключение на купуване на продукт или услуга) използване от потребителите му. Вие може да копирате материали от нашият Сайт единствено за персонална употреба. Абсолютно е забранено всякакво копиране, възпроизвеждане, публикуване, предаване, дистрибутиране, показване, променяне, продаване, използване на съдържанието на онлайн магазин Чаровна или части от него.

6. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., изпратени или предложени от вас чрез онлайн магазин CHAROVNA.COM, или във връзка с използването на този сайт остават собственост на Търговецът и в този смисъл Търговецът няма ограничения в използването им и не дължи каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.

7. Използвайки онлайн магазин CHAROVNA.COM Вие се съгласявате да получавате електронни информационни писма за промени или допълнения в сайта, нови продукти, промоции и т.н.

8. Ние полагаме всички усилия да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на Вашия монитор зависят от настройките и качествените показатели на самия монитор ние не може да гарантираме, че Вашият монитор ще покаже актуалните цветове.

9. Търговецът не носи отговорност за каквито и да било действия и последствия, произтичащи или свързани с използването на онлайн магазин CHAROVNA.COM, с изключение на описаното в т.9.

10. В случаите, когато посредством онлайн магазин CHAROVNA.COM е реализирана продажба Търговецът поема произтичащите от това задължения. Под „продажба” следва да се разбира, че след направена от Вас заявка, ние сме Ви изпратили поръчаните от Вас продукти, а Вие сте ги платили.

11. Продуктите с марка Чаровна не са плод на масово производство, част от тях са уникати, други се изработват в лимитирани серии. Поради това е възможно показаният в онлайн магазин CHAROVNA.COM продукт да не е наличен в момента, а да се изработи след поръчването му. В този случай наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за срока на изпълнение и доставка на продукта.

12. В онлайн магазин CHAROVNA.COM може да има препратки към други сайтове, които не са под контрол на Търговецът и където важат различни от настоящите правила за ползване.

.
Продължи
Количка Напред
Количката е празна
Промоции Напред
Сутиен Sielei 1684
Сутиен Sielei 1684
43.00лв.
39.99лв.
-7 %
Polls-Header
Колко често пазарувате онлайн?
Всяка седмица
Всеки месец
Веднъж на 3-4 месеца
Много рядко
[ Резултати ]
51 Гласове
2 Comments
Коментари Напред
Чорапки с щампа и панделки
..
5 от 5 звезди!
Коментари  |  Разширено търсене  |  Поверителност  |  Условия за ползване  |  Доставка и рекламации  |  За връзка с нас  |  Регистрация  |  Вход

Copyright © Marquise Group LTD. | Вашият IP адрес е "54.162.154.91"