Charovna.com Моят профил  Количка за пазаруване  Поръчка  
  Начало » Online Магазин » Условия нa ползване Моят профил  |  Количка за пазаруване  |  Поръчка   
Катaлог
ПОДАРЪК ЗА НЕЯ->
ПОДАРЪК ЗА НЕГО->
ПОДАРЪЦИ ЗА ДВАМА->
КАРТИЧКИ
Промоции
Новини Напред
Сребърни обици Sweet Baby
Сребърни обици Sweet Baby
40.00лв.
Горещи изненади!
Производители
Бързо търсене
 
Въведете дума за търсене.
Разширено търсене
Информация
Site Map
най-често търсени
Условия нa ползване Условия нa ползване


ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН Чаровна.ком

Добре дошли в онлайн магазин CHAROVNA.COM. Моля прегледайте внимателно общите условия за ползване, които са в сила докато ползвате този сайт:

1. Онлайн магазин CHAROVNA.COM е собственост на Маркиза Груп ООД, наричано по-долу накратко Търговец.

2. Посещаването на онлайн магазин CHAROVNA.COM и извършването на каквито и да било действия в него от Вас означава, че вие приемате настоящите условия за ползване.

3. Търговецът си запазва правото да променя условията за ползване на сайта по всяко време, като новите условия влизат в сила в момента на публикуването им. Търговецът може по всяко време да променя, мести, добавя или изтрива компоненти от този сайт без предупреждение.

4. В съдържанието на онлайн магазин CHAROVNA.COM са използвани запазени знаци и лога, снимки от каталози и фотосесии, на различни фирми и правата върху тези материали принадлежат на съответната фирма. Всички останали материали от съдържанието на сайта (включително, но не само снимки, графики, текст, илюстрации и дизайн) са собственост на „Маркиза Груп” ООД.

5. Съдържанието на онлайн магазин CHAROVNA.COM е предназначено единствено за персонално, некомерсионално (с изключение на купуване на продукт или услуга) използване от потребителите му. Вие може да копирате материали от нашият Сайт единствено за персонална употреба. Абсолютно е забранено всякакво копиране, възпроизвеждане, публикуване, предаване, дистрибутиране, показване, променяне, продаване, използване на съдържанието на онлайн магазин Чаровна или части от него.

6. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., изпратени или предложени от вас чрез онлайн магазин CHAROVNA.COM, или във връзка с използването на този сайт остават собственост на Търговецът и в този смисъл Търговецът няма ограничения в използването им и не дължи каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.

7. Използвайки онлайн магазин CHAROVNA.COM Вие се съгласявате да получавате електронни информационни писма за промени или допълнения в сайта, нови продукти, промоции и т.н.

8. Ние полагаме всички усилия да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на Вашия монитор зависят от настройките и качествените показатели на самия монитор ние не може да гарантираме, че Вашият монитор ще покаже актуалните цветове.

9. Търговецът не носи отговорност за каквито и да било действия и последствия, произтичащи или свързани с използването на онлайн магазин CHAROVNA.COM, с изключение на описаното в т.9.

10. В случаите, когато посредством онлайн магазин CHAROVNA.COM е реализирана продажба Търговецът поема произтичащите от това задължения. Под „продажба” следва да се разбира, че след направена от Вас заявка, ние сме Ви изпратили поръчаните от Вас продукти, а Вие сте ги платили.

11. Продуктите с марка Чаровна не са плод на масово производство, част от тях са уникати, други се изработват в лимитирани серии. Поради това е възможно показаният в онлайн магазин CHAROVNA.COM продукт да не е наличен в момента, а да се изработи след поръчването му. В този случай наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за срока на изпълнение и доставка на продукта.

12. В онлайн магазин CHAROVNA.COM може да има препратки към други сайтове, които не са под контрол на Търговецът и където важат различни от настоящите правила за ползване.

.
Продължи
Количка Напред
Количката е празна
Промоции Напред
Палитра Xibei 003
Палитра Xibei 003
25.00лв.
16.25лв.
-35 %
Polls-Header
Колко често пазарувате онлайн?
Всяка седмица
Всеки месец
Веднъж на 3-4 месеца
Много рядко
[ Резултати ]
51 Гласове
2 Comments
Коментари Напред
Чорапки с щампа и панделки
..
5 от 5 звезди!
Коментари  |  Разширено търсене  |  Поверителност  |  Условия за ползване  |  Доставка и рекламации  |  За връзка с нас  |  Регистрация  |  Вход

Copyright © Marquise Group LTD. | Вашият IP адрес е "54.224.18.114"